Da li znate šta vaša svakodnevna frizura govori ov vama? Pogledajte u nastavku!

PODIJELITE ČLANAK SA PRIJATELJIMAShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Da li znate šta vaša svakodnevna frizura govori ov vama? Pogledajte u…

Sigurno je da vaše navike puno govore o vama, pa tako i uobičajena svakodnevna frizura treba da sakriva dobre i loše strane vašeg karaktera. Kosa može reći dosta toga o svojim vlasnima, a u nastavku pročitajte šta i o čemu govori vaša frizura

1. Vi ste romantična osoba i jako otvorena ka novima iskustvima. Od ljudi ažiš samo pozitivne strane, zato se, nažalost, često razočaraš u druge.

2. Vi ste žena koja je sigurna u sebe i nimalo vas ne zanima i ne povređuje nekompetentna kritika drugih. Nemate potrebu za velikim brojem prijatelja i u društvu vas smatraju najvjernijim prijateljem.

3. Jako ste ponosna osoba i uvijek pokušavate osvariti postavljene ciljeve, ignorišući dosadne priče kako vi to ne moćžete.

4. Vi ste žena ratnik i one koje vas ne poznaju ne znaju da ste mek i pufnasti. Iskreni ste i pošteni i lako vas je prevariti.

5. Kreativna ste osoba sa bogatim unutrašnjim svijetom. Vi ne volite dosadne poslove i živite sa umjetnošću i kreativnošću.

6. Vama nekada smeta sopstvena otvorenost, ali ti si jedna od onih osoba koje su uvijek koje ćete pružiti pomoć svima.

7. Dobar ste posmatrač i slušaoc, pažljivi prema svakoj sitnici i to vam pomaže da budete vođa.

8. Mirnija ste osoba nego što drugi misle, ali vas nikako ne treba ljutiti. Imate jako otvoren um i nedate se lako prevariti.

loading...

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *